top of page

Coaching på flere niveauer. Psykoterapeut fra Psykoterapeutisk institut, Jorcks passage. Oplevelsesorienteret, eksistentielt og fænomenologisk. Eksistentiel psykoterapi, gestaltterapi, Familierådgivning, par-terapi, emotionel focused therapi (EFT), Chock/traume terapi. Certificeret TRE provider.

Professionel Baggrund

Jeg arbejder primært som psykoterapeut inden for det eksistentielle og oplevelsesorienterede. Det betyder at jeg tager udgangspunkt i det liv du lever og der hvor du er lige nu! Mit afsæt er en lang og bred (livs)erfaring, grundige studier og jævnlige efteruddannelser – samt en god intuition. Jeg stiler efter at du kan mærke en forskel efter blot én konsultation.

Mine Metoder

Har jeg oplevet livet fra både de mest fantastiske sider, og de mest udfordrende sider. Derfor siger jeg altid, at det er grunden til at jeg beskæftiger mig som psykoterapeut. Det er en fornøjelse for mig, at se andre mennesker vokse, udvikle sig og opdage nye sider af sig selv og livet.

Jeg er gift og har 3 voksne børn som alle er godt på vej i livet med deres uddannelser og karriere.

Privat

Mit navn er Jeanne Fairy, født 1966. Siden 1996 egen praksis inden for Coaching, Psykoterapi, Meditation & spiritualitet. Derudover er jeg TRE Provider i chok/traume/stress behandling.

Jeanne Fairy

Lidt Om Mig
bottom of page