TRE® PROVIDER
Ved du at TRE® er effektivt mod stress?

Du kan forløse stress, spændinger og traumer med TRE metoden

TRE er en metode til bl.a. at forløse stress, spændinger og traumer. Dybest set er det en metode som dyrene benytter, helt ubevidst – og mennesker kan i reglen gøre det samme. Det er en proces som naturligt sættes igang – vi har blot glemt hvordan! Men det kan sagtens læres nemt – igen. TRE står for “Tension and Trauma Releasing Exercises”. På dansk betyder det, at TRE er en metode til at forløse både fysiske og psykiske smerter, kroniske spændinger, stress og traumer. TRE er sammensat af 7 enkle øvelser som er simple at udføre, og yderst effektive. Her i marts 2019 har udsendelsen i Go Morgen Danmark givet ekstra stort fokus på, hvordan TRE rysteøvelser, kan hjælpe på eksempelvis sclerose. Mere om det nedenfor.

“Vi reagerer instinktivt med frys, flygt eller kæmp, præcis som dyrene, når de er pressede. Er tilstanden vedvarende, er vi fanget i et indre alarmberedskab – og vi kan som dyrene, lære at ryste det af os”.

TRE® PROVIDER

Kursus i TRE behandling og rysteøvelser

1 kort session, og resten online – og du er selvkørende.

Deltag på et hold 2,5 timer og få adgang til et spændende online univers, fyldt med TRE teknikker. Udfør din TRE i selskab med mig på video, eller gå på opdagelse i de mange ekstratips til at forbedre din TRE derhjemme. Kontakt mig for næste ledige hold. Prisen er 950 kr.

Selve forløbet:
 • Du lærer forskellige teknikker til at bruge TRE når det lige passer dig

 • Du får viden om hjernen og kroppen, og hvad der sker, når vi udsættes for langvarig stress, traumatiske hændelser, sygdom m.m.

 • Vi afslutter altid med en guidet meditation – og en lille lur.

 • Du vil mærke resultat allerede efter første session

 • Forløbet strækker sig over en enkelt møde dato på 2.5 timer. Resten af forløbet ligger i mit onlineunivers som du har adgang til lige så tit du ønsker det + og universet bliver ved med at udvikle sig, så du kan fortsætte din personlige TRE udvikling.

Jeg tilbyder TRE kurser i grupper. Send mig en mail på post@jeannefairy.dk så får du programmet tilsendt, og du er velkommen til at stille mig spørgsmål om TRE-kurset. Kurset afholdes i Søborg eller Gentofte, nær København på Sjælland.

Du kan se mere på min Youtube kanal om TRE og få en fornemmelse af hvordan jeg underviser. Du finder alle videoer på min youtube.

Se evt. mere under Psykoterapi.

Måske så du Go´ morgen Danmark d. 23/3-2019, hvor de havde et indslag omkring TRE “Tension Release Exercise”. Efterfølgende lavede jeg denne video, hvor jeg fortæller mere om, hvad det er.

Succesen med TRE behandling stammer fra USA

TRE behandling er et kæmpe hit i bl.a. USA. Særligt inden for brandvæsnet og militæret, hvor medarbejdere ofte udsættes for chok, stress og traumer. Det kan have katastrofale følger for krop og psyke. Metoden og øvelserne er udviklet af David Berceli (Ph.D.), der især er ekspert inden for emnerne stress og traumer. Han har bl.a. rejst rundt i verden til krigshærgede og katastroferamte steder og undervist ofrene i TRE øvelser.

TRE metoden med rysteøvelser giver rigtig gode resultater

Der findes mange studier og tests der viser, at metoden med Tension and trauma Releasing Exercises og rysteøvelser giver rigtig gode resultater. Især hvis man lider af stress, angst, PTSD, alvorligt chok, sclerose, psykiske traumer eller har mén fra en ulykke.

Rysteøvelser og scleroseforeningen

Scleroseforeningen er også gået forrest, når det gælder udbredelse af det gode budskab med rysteøvelser og sclerose behandling. Du kan læse mere om sclerose og TRE på Scleroseforeningens hjemmeside, hvor du får et indblik i, hvordan TRE øvelser har hjulpet sclerosepatienter.

Jeg er ikke specialiseret i TRE øvelser for sclerosepatienter, men øvelserne jeg gennemgår på kurset, kan også være en stor hjælp for dig, hvis du lider af sclerose.

En anderledes med effektiv stressbehandling

TRE er en yderst effektiv stressbehandling, da rysteøvelserne løsner op for alle spændinger i kroppen. Denne metode til at afhjælpe stress er også at se i dyrelivet, hvor pattedyr helt naturligt bruger små rystelser til at komme sig over chok eller angreb fra andre dyr. Det er bare en naturlig stressbehandling, vi mennesker har fortrængt, for vi brugte det også til stresslindring for mange århundreder tilbage. Når du har lavet øvelserne, vil du få en følelse af dyb afslappethed og fred i hele kroppen – og dermed også i dit sind.

Hvordan udføres TRE øvelser og rysteøvelser?

TRE øvelser hjælper med at aktivere din krops evne til at ryste og vibrere (dette kaldes neurogen tremor på fagsprog). For at aktivere vibrationerne, laver du lette stræk af kroppen. Det gør du gennem de 7 forskellige TRE øvelser, der alle bygger på en meget enkel kropsterapeutisk metode. Vores muskler i maveregionen, i brystet og i benene indeholder fysiske, følelsesmæssige og mentale spændinger, som vi bærer rundt på hele livet. Er spændingerne for voldsomme, vil du opleve ubehag, smerte eller andre symptomer. Øvelserne er designet, så du får fat på lige netop de muskelgrupper, og så sker er noget med din krop og din fysiske og psykiske tilstand.

Metoden kræver ikke store fysiske udfordringer. Kroppen vil ryste af sig selv, når først du har lært teknikken bag, og de fleste oplever øvelserne som både behagelige og afstressende.

Kan TRE behandling hjælpe på hjernesystelser, stress, smerter og traumer?

TRE behandling med øvelser regulerer dit nervesystem tilbage til normal funktion. Uanset om du har været udsat for chok, traumer, stress eller angst, så er det de samme kemiske reaktioner der sker i hjernen. Med TRE reguleres nervesystemet og den kemiske reaktion, så kroppen stopper med at være i alarmberedskab. Derfor kan TRE metoden anvendes til at hjælpe på alt fra sclerose til stress og traumer.

  TRE metoden er et super effektivt selvhjælpssytem mod f.eks:
  • Hjernerystelse
  • PTSD
  • Søvnbesvær
  • Diskusprolabs
  • Piskesmæld
  • Angst
  • Smerter
  • Angst
  • Depression
  • Gigt
  • Chok / traumer
  Min baggrund for at blive certificeret TRE® Provider (TRE instruktør)

  TRE har en ganske særlig betydning for mig. I 2009 var en alvorlig rideulykke tæt på at koste mig livet. Jeg fik et åbent kraniebrud og en brækket ankel. Det var måske ikke det værste. Det var snarere de efterfølgende senfølger såsom hjernerystelse, piskesmæld, PTSD, tinnitus, koncentrationsbesvær og problemer med at vende tilbage til arbejdslivet. Jeg kom godt rundt i sundhedssystemet og fik alverdens behandlingsforløb – absolut med gode resultater. Men diagnosen PTSD, hjernerystelse og piskesmæld – og selve chokket med efterfølgende traumer – var svære at komme til livs. Det var først da jeg stødte på TRE behandling, at der var mærkbare resultater.

  Idag er jeg selv TRE Provider (TRE instruktør) og udbyder kurser i systemet. Du kan se hvordan TRE øvelser foregår hos mig ovenover i videoen.

  Har du først lært TRE metoden (og det er nemt), så har du hjælp lige ved hånden resten af dit liv. I den forbindelse tilbyder jeg kurser i TRE behandling. Læs mere om kurserne nedenfor.