Spørg ind
Selskabsspil for voksne & nysgerrige sjæle
bestil spil

Kom med ind i et spændende univers, fyldt med dybe og sjove spørgsmål

Spørg ind udfordrer dig til, at reflekterer over det der er aktuelt i dit liv – og er en helt ny måde at få klarhed og indsigt i dig selv og andre. Spillet sætter gang i interessante og anderledes samtaler, og du får mulighed for, at sætte ord på tanker og følelser. Spil det med familien, vennerne eller din partner.

Ideen til Spørg ind tog sin begyndelse et sted, jeg aldrig havde forestillet mig. En rideulykke med kraniebrud til følge, satte alt på stand-by. Ord og tale var svært i lang tid efter ulykken. Jeg kunne skrive korte sætninger som jeg gemte, og tænkte at de kunne bruges på sigt, i mit arbejde som psykoterapeut. Med tiden kom ideen til at bruge sætningerne i et spil. Jeg samlede mit netværk som troligt stillede op til, at teste spørgsmål og spil og så begyndte det at tage form. Giulia som er grafisk designer, så straks ideen og kom med forslag til udseende, hjemmeside m.m. Spillet blev en realitet og kom på gaden første gang i 2017 og har siden udviklet sig til en serie.

Spillene er sammensat af al den viden jeg har samlet igennem mere end 20 år, hvor jeg har praktiseret som Coach og psykoterapeut – og med hang til det spirituelle. Alt er mikset i en skøn forening til, at udfordre dig og din personlige udvikling.

Vidste du, at din underbevidsthed er et praktisk orakel som altid er til rådighed for dig?

Spillene er ikke for særligt indviede, det eneste det kræver, er din interesse i at udvikle dig personligt – og blive klogere på dine omgivelser. Spørg ind er et ”praktisk orakel”, hvor al viden dybest set kommer fra dig selv! Du kan spille det med venner, familie eller din bedste veninde. Eller brug det i din professionelle praksis til at danne baggrund for en dybere samtale. Kan bruges både ved enkelt sessioner og i grupper.

Du kan bestille spillene på hjemmesiden hangonwords.dk