jeanne fairy
Gå på opdagelse i dit indre

Ved du at psykoterapi er hjælpsomt ved…

Manglende selvværd, tilbagevendende skyldfølelse, dårlig samvittighed, ensomhed, forladthed, stress, tab, sorg, angst, chok og traumer. Problemstillinger i familier og sociale sammenhænge. problemstillinger i parforhold og kærlighedslivet. Skilsmisse og samvær med dine, mine og vores børn. Hændelser som har rykket på livskvaliteten. F.eks. sygdom/ulykker personligt, eller i familien.

Psykoterapi udføres typisk individuelt, for par, børn, familier og mindre grupper. Herunder kan du se en af mine videoer ifht. det at være skilt og hvordan du lærer dit barn at takle skiftet mellem to hjem.

Jeg har gode resultater efter blot 5 sessioner. Hver session varer 60 min.

Jeg har speciale i bl.a. livet med en hjernerystelse eller anden form for sen-hjerneskade.

Se mere under ”Sen-hjerneskader”.

“Vidste du at man udnytter hjernens evne til forandring, når man går i psykoterapi?”

– Du får gode resultater efter blot 5 sessioner. Hver session varer 60 min.

PSYKOTERAPI

Menneskets psyke har altid haft min interesse…

Menneskets psyke har altid haft min interesse. Men det var først som voksen, at jeg rigtig forstod de forskellige sammenhænge og hvad der driver os som mennesker til, at ville forandre vores adfærd.

Psykoterapeut uddannelsen, blev den helt store øjenåbner for mig. Min opmærksomhed blev skærpet på hvad livet virkelig handler om. Det handler om at være præcis lige der hvor man er! Det handler om at forholde sig til det der udspiller sig i livet lige nu – og det er ikke altid nemt. Vi flygter og håber, at alt vil ændre sig – det sker sjældent! Det handler om at forholde sig til det at være, om det så er på vej væk fra noget og hen imod noget andet. Psykoterapien er et rigtig godt redskab til, at mestre livet og være opmærksom på det der sker inden i dig – og lige der sker forandringen!

Undersøgelser peger på, at psykoterapien udnytter hjernens egen kapacitet til at forandre sig, efterhånden som man opnår indsigt i egne tanke- føle- og handlemønstre. Når du kommer hos mig handler det om kemi, det skal føles rigtigt, du skal føle dig hørt, set og mødt. Jeg har en lang og bred erfaring – og derfor ved jeg hvad der virker!