foredrag & grupper

Vidste du at oxytocin styrker indlæringsevnen og relationer til andre?

Jeg er vild med at holde foredrag og motivere andre

Ethvert foredrag er en unik oplevelse – og for mig, først rigtig godt, når jeg ved at deltagerne går derfra med inspiration og motivation. Jeg afholder jævnligt foredrag for kommuner, sundhedsfagligt personale og patientforeninger. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud vedrørende foredrag.

Vidste du at mennesker med sen-hjerneskader har samme intelligens som før skaden?

Emner ved foredrag

Genvind livskvaliteten efter en sen-hjerneskade

Livet før – og efter en sen-hjerneskade, kræver virkelig en omstilling af de helt store. En sen-hjerneskade opstår senere i livet, deraf navnet. En sen-hjerneskade kan spænde vidt, fra ganske lille til meget invaliderende. Det kan opstå efter slag mod hovedet f.eks. i form af en hjernerystelse, eller efter en hjerneblødning eller blodprop.

Ved disse sen-hjerneskader kan man i den grad tale om en forandring som er total på alle områder. Alt i livet berøres og påvirkes, det gælder arbejde, familie, socialt samvær m.m. Men det er muligt at genvinde livskvaliteten, og føle sig som et helt menneske igen – også selvom man måske skal leve resten af livet med en sen-hjerneskade i form af senfølger efter en hjernerystelse, blodprop i hjernen eller hjerneblødning.

Foredraget tager udgangspunkt i de psykiske dilemmaer som man møder igennem livet med en sen-hjerneskade. (Bogen Kronisk RAMT kan inddrages)

Foredraget er interaktivt og deltagerne inddrages til, at tage del i det, med spørgsmål og egne oplevelser. Foredraget er tilpasset alt efter om det er professionelle eller ramte/pårørende.

TRE (Tension Release Exercise)

Et behandlingssystem som er værd at vide meget mere om ifht. chok, traumer, stress og PTSD. Systemet tilbyder masser af viden omkring takling af symptomerne og kan læres af alle som hjælp-til-selvhjælp. Kan gennemføres for både private, foreninger, organisationer og virksomheder.

Kontakt mig for yderligere information, så sender jeg et oplæg.

Se mere omkring Jeanne Fairy her.