anbefalinger
Hvad siger mine klienter?

Foredrag

“Jeanne kommer med en meget personlig og ærlig fortælling om et langt og til tider opslidende rehabiliteringsforløb, som heldigvis fik en positiv slutning med tilbagevenden til både arbejdsliv, familie og socialt liv. Det var meget lærerigt og inspirerende for både ramte, pårørende og professionelle som arbejder indenfor området.”
– Dina Kreiner-Møller, Gladsaxe kommune

“Når først du har lært TRE, så kan du bruge det resten af dit liv!”

– Se videoen med en af mine kursister

Hjernerystelse

“Kære Jeanne. Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for en rigtig fin behandling. Det var meget særligt for mig at møde en med samme lidelse som mig. Samtidig var du meget meget god til at fornemme min noget “sarte” person pt, og tilrettelægge forløbet så det var meget HR venligt.

Der var mange små fine detaljer, som jeg har lært noget af. Jeg nok kan lidt mere end jeg tror, hvis jeg (og min omverden) bliver endnu bedre til at skabe de rigtige rammer. Bare det lige at “lande” i et rum, uden at skulle snakke eller forholde sig til andet, var virkelig rart.

Så ud over selve TRE var det den bedste oplevelse med behandling jeg har oplevet. Og det gav mig håb! Så tusind tak!!”

– Charlotte Jessen

Den intuitive

“Jeg har brugt Jeanne som rådgiver i min enkeltmandsvirksomhed i mere end 10 år. Jeg tør slet ikke tænke på hvor jeg havde været idag, uden Jeannes uvurderlige hjælp og fantastiske indsigt.”
– Lone Spohr, Kunsthåndværk og design

“Vidste du at TRE er hjælpsomt ved f.eks. stress og søvnbesvær?”

– Se videoen med en af mine kursister

Den intuitive

“Jeanne åbnede mine øjne, først mod mig selv, dernæst mod min forretning. Jeanne er respektfuld, nærværende og helt fantastisk. Jeg anbefaler i den grad Jeanne, dog mest til dem der vil lidt dybere og som er klar til at åbne op.”
– Joy Vasiljev, founder og ejer af the Organic Company

Workshop

“Det var et super relevant oplæg for vores netværksgruppe. En øjenåbner til hvordan vi skal sørge for at tænke tværfagligt og have fokus på det hele menneske. Jeanne´s personlige historie er både informativ, levende og inspirere til at man bliver mere bevidst om den faglige indgangsvinkel.”
– Rehabiliteringsteam, Rudersdal kommune

Sen-hjerneskade

“Efter en blodprop i hjernen opsøgte jeg Jeanne og fik større bevidsthed omkring mig selv. Det har givet mig mere ro og lethed i livet.”
– Susie Eigenbrot

“Vidste du at TRE er hjælpsomt ved hjernerystelse?”

– Se videoen med en af mine kursister