”At man, når det i sandhed skal lykkes, at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham der, hvor han er - og begynde der!”
- Søren Kierkegaard

 

Menneskets psyke har altid haft min interesse. Allerede som teenager, sad jeg mig med store tunge bøger omkring emnet. Men det var først som voksen, at jeg rigtig forstod de forskellige sammenhænge og det der driver os som mennesker til, at ville forandre vores adfærd.

Psykoterapeut uddannelsen, blev den helt store øjenåbner for mig. Livet handler om at være præcis der hvor man er! – og det kan være svært at acceptere. Undskyldninger for ikke at være ”lige dér” er der nok af. Vi flygter og håber, at alt vil ændre sig – det sker bare ikke! Det handler om hvordan vi forholder os til, at være lige der hvor vi Er! – om det så er på vej væk fra noget - eller hen imod noget. Psykoterapien kan noget særligt, den lærer dig at mestre livet og være opmærksom på din adfærd – og lige der sker forandringen.

Undersøgelser peger på, at psykoterapien udnytter hjernens egen kapacitet til at forandre sig, efterhånden som man opnår indsigt i egne tanke- føle- og handlemønstre. Og så handler det om kemi, det skal føles rigtigt for dig, du skal føle dig hørt, set og mødt. Jeg har en lang og bred erfaring – og derfor ved jeg hvad der virker!
 

Psykoterapi emner
Manglende selvværd, tilbagevendende skyldfølelse, dårlig samvittighed, ensomhed, forladthed, stress, tab, sorg, angst, chok og traumer. Problemstillinger i familier og sociale sammenhænge. Hændelser som har rykket på livskvaliteten. F.eks. sygdom/ulykker personligt, eller i familien.
Psykoterapi udføres typisk individuelt, for par, børn, familier og mindre grupper.

Jeg har gode resultater efter blot 5 sessioner. Hver session varer 60 min.

Jeg har speciale i bl.a. livet med en hjernerystelse eller anden form for sen-hjerneskade.

Se mere under ”Sen-hjerneskade”.