"Spørg mig om alt - bliv klog på dig selv og andre"

"Spørg mig om alt - bliv klog på dig selv og andre"

 

Nyt spil

"Spørg mig om alt - bliv klog på dig selv og andre" er et spil for dig som ønsker mere reflektion og fordybelse, når du er i selskab med dem som er betydningsfulde for dig. Spillet spejler en situation, eller en mulighed. Intet i spillet er tilfældigt, din underbevidsthed guider dig til, at trække det kort du har brug for.  Du vil se dig selv med andre øjne og blive mere opmærksom på hvordan du bruger livet. Spillet er udviklet med udgangspunkt i psykoterapien, de eksistentielle livsvilkår, spiritualitet og de 4 astrologiske elementer. 

"Spørg mig om alt - bliv klog på dig selv og andre" er et voksen spil og spilles fra 2+ deltagere. På skift trækker man et kort som udfordrer én til at tænke over en række dybere områder af livet, derefter deles svarene med de øvrige deltagere. Disse kan tage et kommentar-kort eller et udfordringen-kort for at spørge ind til det svar som personen der trak kortet, har svaret. Til sidst danner den enkelte spiller sig overblik over de spørgsmål han har været igennem og får derved en dybere indsigt i sit liv. Det spirituelle indspark er bl.a. de 4 astrologiske elementer ild, jord, luft og vand som danner baggrund for om deltageren er for lidt eller for meget orienteret omkring sin energi/intuition, sin fysik, tanker eller følelser. Spillet kan spilles af alle, uanset om man har interesse i det spirituelle, det psykologiske – eller slet ikke.

Ideen til spillet udspringer først og fremmest af al den erfaring jeg har opnået igennem min lange karriere indenfor psykoterapi, coaching og det spirituelle. Jeg oplever hver dag, at mennesker er søgende i - og omkring måden de lever deres liv på. Spillet er tænkt som en form for læring i livet - en slags "egen-terapi". Mange vælger at læse bøger for at blive kloge på sig selv, sine tanker, intuition og følelser - her spiller du i stedet et spil. Det er en nem måde at få nye indsigter i dit og andres liv. Igennem spillet bliver du klog på hvad der virkelig er vigtigt for dig og hvad andre vægter højt i livet. 

Du kan bestille spillet via dette link (kopier linket)

https://astrologi.dk/shop/spoerg-mig-om-alt-spil/

Kommende spil:

"Spørg mig om alt - bliv klog på dit parforhold"

"Spørg mig om alt - bliv klog på din forældrerolle"