Foredrag & grupper

 


 

”Når vi træder ind i mødet med den anden, sker forandringen”.

 

Jeg er vild med at holde foredrag og det er efterhånden også blevet til en hel del igennem årene. Ethvert foredrag er en unik oplevelse – og for mig, først rigtig godt, når jeg ved at deltagerne går derfra med inspiration og motivation. Jeg afholder jævnligt foredrag for kommuner, sundhedsfagligt personale og patientforeninger. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud vedrørende foredrag.

Emner

”Livet med en sen-hjerneskade”
Livet før – og fremtiden med en sen-hjerneskade. Hvordan man genvinder livskvaliteten, for slet ikke at glemme karrieren, familien og det sociale aspekt. Er det overhovedet muligt, at finde fokus og retning igen? (Bogen Kronisk RAMT kan inddrages)

Foredraget er interaktivt og deltagerne inddrages til, at tage del i det, med spørgsmål og egne oplevelser. Foredraget er tilpasset alt efter om det er professionelle eller ramte/pårørende.
 

TRE (Tension Release Exercise)
Et behandlingssystem som er værd at vide meget mere om ifht. chok, traumer, stress og PTSD. Systemet tilbyder masser af viden omkring takling af symptomerne og kan læres af alle som hjælp-til-selvhjælp. Kan gennemføres for både private, foreninger, organisationer og virksomheder.

Kontakt mig for yderligere information, så sender jeg et oplæg. 

Se mere omkring Jeanne Fairy på siden ”Om” eller under ”Referencer”.